top of page

Het Inforium-Zorg concept

Van het hart van de zorg naar het hart van de patiënt​

Sneller, beter, completer. Verbeter de zorg voor uw patiënt met informatie op maat. Via tekst, beeld, video en andere digitale media. Op de plaats, tijdstip en de manier zoals patiënt het wil. En ontraceerbaar met het oog op privacy.Inforium beschikt over de grootste Nederlandse database van non-profit medische informatie. Maar u kunt ook uw eigen folders, flimpjes en andere bronnen gebruiken. U bepaalt de inhoud.

Eenvoudig genoeg voor beheer door de zorgverleners zelf; op de werkvloer. En spaar tegelijkertijd het milieu en uw kosten.

Volledige integratie patiëntenvoorlichting

Inforium, medische content, folders, website en portaalU geeft goede zorg. En u heeft goed contact met uw vele patiënten. U geeft ze uitleg, geeft folders mee en u heeft een mooie website gemaakt om ze te informeren. En misschien heeft u zelfs een EPD of patiëntenportaal voor de toekomst.

Toch heeft u het gevoel dat de patiënt niet optimaal voorgelicht wordt. De investeringen zijn hoog, u mist controle en het gebruik door zowel dokters als patiënten kan beter. Het Inforium-Zorg concept  biedt u de oplossing.De Inforium tool

Inforium is een anonieme digitale (multimedia) folder. Alleen internet en e-mail zijn vereist. Dit maakt dat Inforium zowel laagdrempelig als privacy-bewust is. Betrouwbare gezondheidsinformatie is meteen beschikbaar voor gebruik. En door het benutten van multimedia krijgt de klant begrijpelijke informatie in de best passende vorm.

Implementatie, gebruik en kostenHet Inforium-Zorg concept is web-based. Daarom is implementatie zeer laagdrempelig. Een internet aansluiting is voldoende. Het Inforium Content Management Systeem is zeer gebruiksvriendelijk en combineert de medische content met uw eigen voorlichting en folders.

U heeft weer controle op de informatie. Door integratie met website en portaal beheert u met een systeem de gehele patiënteninformatie. En door het pay-per use systeem wordt met vervanging van drukwerk een directe besparing gerealiseerd. 

En wat denkt u van de positieve effecten voor het milieu?

 

bottom of page